MENU VOOR GROEPEN
(u kiest 1 VG, 1 HG en 1 dessert OF u mag ook tussen 2 Vg en 2 HG en 2 desserts kiezen als u de juiste hoeveelheid op voorhand meedeelt)
Aperitief
Aperitief met hapje (Cava puur of met cassis of aperitief maison of mocktail)
Voorgerechten
- Zalmplakje met mousselinesaus
- Gegratineerd sint-jacobsschelp
- Scampi’s met currysaus en ananas of op wijze van de chef of kreeftensaus
- Gerookt visbordje (gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte paling, …)
- Ganzeleverterrine met ajuinconfituur
- Parmaham met meloen
- Asperges op vlaamse wijze of met mousseline (volgens seizoen)
Hoofdgerechten
1) Varkenshaasje met champignonroomsaus, warme groentjes en kroketjes
1) Zalmfilet met preiroomsaus, warme groentjes en purée
2) Vissuggestie van de chef volgens seizoen
2) Paling met saus naar keuze (de verschillende wijzes moeten op voorhand meegedeeld worden) supl. 3 €
2) Parelhoen “Fine Champagne” met warme groentjes en kroketjes (per 2 personen)
2) Kalfsfiletpur met verschillende sausjes, warme groenten en kroketjes
2) Châteaubriand met verschillende sausjes, warme groentjes en kroketjes (per 2 personen)
2) Fazant of hertenkalffilet met wildgarnituur en kroketjes (volgens seizoen)
Nagerechten
- Dessertbordje
- Chocolademoelleux met vanilleroomijs
- Gekoelde sabyon met rode vruchten of aardbeien
- Tarte tatin met vanilleroomijs
- Ijs naar keuze
- Koffie of thee met versnaperingen
Prijs menu met hoofdgerecht nr 1: 60 €
Prijs menu met hoofdgerecht nr 2: 65€
Wenst u graag soep bij de menu dan is het 6.5 € supplement